Studentenhuizen

Het verenigingsleven van P.F.S.A.R. speelt zich niet alleen op de donderdagavond af. Verspreid over Apeldoorn zijn er namelijk diverse studentenhuizen waar de amicitia de hele week doorgaat. Wanneer je lid wordt van P.F.S.A.R. ben je van harte welkom om op één van deze huizen te komen wonen. Het wonen in een studentenhuis is erg gezellig en zeer vormend. Absoluut aan te raden !

“Ik was op zoek naar een plekje voor mijzelf maar toen ik dat niet kon vinden kwam ik in een studentenhuis terecht. Dat was het beste wat mij kon overkomen!”

Am. Ludo Hartog

Nu kunnen wij je natuurlijk niet garanderen dat er een kamer vrij is. Soms is er eenvoudigweg geen plek. Laat dat je er echter niet van weerhouden contact met ons te zoeken! Soms is er na even wachten wel een mogelijkheid, en als genoeg mensen zich bij ons melden kunnen wij ook helpen om die mensen bij elkaar te brengen om een nieuw studentenhuis te starten!

P.F.S.A.R. hoeft dus niet eens in de week te zijn, maar kan – wanneer jij dat wilt – ook doordeweeks bijdragen aan een fijne studententijd!