Over

Wanneer je aan de Theologische Universiteit Apeldoorn gaat studeren, is er één ding dat je zeker moet doen: lid worden van P.F.S.A.R.!

P.F.S.A.R. is een kleine studentenvereniging die elke donderdagavond samenkomt. En misschien is dat klein-zijn wel een kracht: iedereen kent iedereen, de banden zijn hecht en nieuwe leden voelen zich snel thuis. De vereniging kent een aantal studentenhuizen, maar voelt zich vooral thuis op haar honk en thuisbasis: de Areopagus. Nergens kan er beter geborreld en gediscussieerd worden dan op deze zolder van de TUA. Leden kunnen zich samen terugtrekken op de bank in een hoekje voor een goed gesprek, maar het is ook altijd mogelijk laagdrempelig tegen de bar aan te hangen.

Op P.F.S.A.R. leer je nieuwe mensen kennen. Je maakt er vrienden, misschien wel voor het leven. Tijdens een zware studie theologie zijn andere mensen onmisbaar. Na een week hard studeren is er niets beter dan een avond P.F.S.A.R. Je vrienden en vriendinnen van P.F.S.A.R. zie je echter niet alleen op donderdagavond. Je spreekt ze de collegeweken door, maar ook tijdens speciale activiteiten, zoals de Dies Natalis en weekenden.

‘Op PFSAR heb ik veel nieuwe mensen leren kennen. De gezelligheid maar ook de theologische discussies hebben een echte toegevoegde waarde voor mijn studie! Ik zou het iedereen aanraden.’

Puck

Kom jij bij ons de amicitia versterken?